Dagbesteding & begeleiding 
 voor jongeren met een verstandelijke beperkin

Wie zijn we? 

 

Welkom bij Zorgkompaan!

Zorgkompaan is een kleinschalige en toegankelijke organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van zorg en begeleiding in uw eigen vertrouwde thuissituatie, met name in de regio Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op zorg die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren, op een tijdstip en locatie die voor u het beste uitkomt. We streven ernaar om u de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, met deskundige professionals die u met respect en empathie behandelen.

In onze visie staat diversiteit voorop. We geloven dat goede zorg toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht afkomst of culturele achtergrond. Daarom bieden wij zorg in verschillende talen en houden we rekening met uw religieuze overtuigingen. Ons team bestaat uit zorgverleners met verschillende achtergronden, die ervoor zorgen dat u zich begrepen en gehoord voelt.

Bij Zorgkompaan is uw welzijn onze prioriteit. We hebben uitgebreide ervaring in het bieden van dagbesteding, begeleiding en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten.

We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een intakegesprek in te plannen. Bij Zorgkompaan willen we ervoor zorgen dat u de zorg en ondersteuning krijgt die u verdient, zodat u in staat bent om comfortabel en zelfstandig in uw eigen omgeving te blijven wonen.

Welkom bij Zorgkompaan, waar uw welzijn centraal staat!


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram