Dagbesteding & begeleiding 
 voor jongeren met een verstandelijke beperkin

Dagbesteding voor jongvolwassenen

 Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding? 
 We hebben verschillende activiteiten waarbij je nieuwe dingen kunt leren, mensen kunt ontmoeten en zelfstandiger kunt  worden. Het belangrijkste is dat jij kunt kiezen wat je graag wilt doen en wat goed voelt voor jou Wat kan je allemaal doen? 
Zorgkompaan biedt verschillende vormen van dagbesteding aan voor (jong)volwassenen. Hieronder lichten we een paar voorbeelden toe:


 Dagcentrum 
Bij het dagcentrum van Zorgkompaan bieden we een uitgebreid scala aan activiteiten en diensten om onze cliënten te ondersteunen en hun dagelijkse leven te verrijken. Ons dagcentrum is een warme en gastvrije omgeving waar cliënten zich thuis kunnen voelen, nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en sociale contacten kunnen leggen.


 Creatieve dagbesteding 
Ons diverse activiteitenaanbod biedt voor elk wat wils, inclusief een scala aan creatieve activiteiten die jouw artistieke kant kunnen ontwikkelen en uitdagen. Bij onze creatieve dagbesteding krijg je de kans om verschillende vormen van kunst te verkennen, zoals schilderen, tekenen, boetseren en textielbewerking. 

Onze deskundige begeleiders staan klaar om je te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw creatieve talenten. Naast het plezier van het creëren, biedt onze creatieve dagbesteding ook vele therapeutische voordelen, zoals het bevorderen van zelfexpressie, het verminderen van stress en het vergroten van zelfvertrouwen. We zorgen ervoor dat de activiteiten worden aangepast aan jouw voorkeuren en vaardigheidsniveau, zodat je je op je gemak kunt voelen en het beste uit jezelf kunt halen. Kom en doe mee met onze creatieve dagbesteding en laat je artistieke kant bloeien!


 Arbeidsmatige dagbesteding 
Bovendien bieden we ook arbeidsmatige dagbesteding, waar je de kans krijgt om aan de slag te gaan met diverse werkzaamheden, zoals houtbewerking, metaalbewerking en tuinieren. Ons doel is om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je zelfstandigheid te vergroten. Samen werken we aan het verbeteren van jouw werkvaardigheden, zodat je klaar bent voor eventuele doorstroom naar de arbeidsmarkt. Onze deskundige begeleiders ondersteunen je bij elke stap en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je je talenten kunt ontplooien en je zelfvertrouwen kunt laten groeien. Doe met ons mee in onze arbeidsmatige dagbesteding en ontdek wat je allemaal kunt bereiken!


 Begeleid werken 
Samen met een coach onderzoek je of er mogelijkheden zijn om bij een organisatie of bedrijf aan de slag te gaan. Dat kan bijvoorbeeld bij een supermarkt, fabriek, kinderopvang, ziekenhuis of in de horeca.

 Belevingsgerichte dagbesteding 

Dit type dagbesteding is gericht zijn op het beleven van positieve ervaringen en het prikkelen van zintuigen. De activiteiten worden afgestemd op jouw interesses en behoeften.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram