Dagbesteding & begeleiding 
 voor jongeren met een verstandelijke beperkin

Dagbesteding voor jongvolwassenen

 Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding? 
 We hebben verschillende activiteiten waarbij je nieuwe dingen kunt leren, mensen kunt ontmoeten en zelfstandiger kunt  worden. Het belangrijkste is dat jij kunt kiezen wat je graag wilt doen en wat goed voelt voor jouWat kan je allemaal doen?
Zorgkompaan biedt verschillende vormen van dagbesteding aan voor (jong)volwassenen. Hieronder lichten we een paar voorbeelden toe:


Dagcentrum:
Bij het dagcentrum kunnen cliënten terecht voor een breed scala aan activiteiten. Het dagcentrum biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en veilige omgeving activiteiten te ondernemen en sociale contacten op te doen.


Creatieve dagbesteding:
Bij creatieve dagbesteding kan je verschillende creatieve activiteiten ondernemen zoals schilderen, tekenen, boetseren en textielbewerking. Hierbij wordt gekeken naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent.


Arbeidsmatige dagbesteding:
Je kunt aan de slag met werkzaamheden zoals houtbewerking, metaalbewerking en tuinieren. We werken samen aan het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van je zelfstandigheid.


Begeleid werken:
Samen met een coach onderzoek je of er mogelijkheden zijn om bij een organisatie of bedrijf aan de slag te gaan. Dat kan bijvoorbeeld bij een supermarkt, fabriek, kinderopvang, ziekenhuis of in de horeca.

Belevingsgerichte dagbesteding:

Dit type dagbesteding is gericht zijn op het beleven van positieve ervaringen en het prikkelen van zintuigen. De activiteiten worden afgestemd op jouw interesses en behoeften.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram